Utile

MODALITATI DE PLATA

Plata prin transfer bancar, plata in avans pe baza facturi proforme.

Plata online  pe baza facturi.

Plata ramburs-Daca alegeti plata ramburs, costurile echipamentelor cumparate se achita reprezentantului companiei de curierat rapid care face livrarea, in momentul in care echipamentul este livrat

 RETURNAREA ECHIPAMENTELOR

Pentru orice fel de probleme legate de produsele livrate de noi, nu ezitati sa ne contactati telefonic  sau sa ne scrieti un e-mail la adresa office@CENTRALETERMICE-BERETTA.ro pentru a identifica cea mai buna cale de solutionare a acestora.

  • Returnarea trebuie notificata in scris prin email sau telefonic in maxim 2 zile lucratoare de la primirea echipamentului.
  • Cheltuielile directe de returnare echipament (cheltuieli transport, ambalare etc.) cad in sarcina consumatorului.
  • Echipamentul  nu prezinta urme de utilizare.
  • Echipamentul este in starea originala si cu ambalajul original fara urme de deterioare a ambalajului sau echipamentului.

Cheltuielile privind returnarea echipamentelor vor fi suportate de catre client. Rugam clientul sa ambaleze cu grijal, echipamentul astfel incat  sa fie bine protejat in timpul transportului. In caz contrar CENTRALE TERMICE BERETTA va fi exonerata de orice responsabilitate.

Daca returul se face cu respectarea conditiilor de mai sus, contravaloarea echipamentului returnat se va plati in termen de max. 7 de zile, in cazul in care clientul solicita acest lucru, sau, se vor trimite echipamentele rectificate, in concordanta cu comanda lansata initial.